Voorganger

Pastoraal werker

Peter Dijkstra

Ik ben geboren op het prachtige eiland Texel. Ik heb daar drie jaar gewoond en ben er later vaak teruggeweest, zeker met de vakanties. Zee, strand, duinen, wandelen; heerlijk!
Ik ben getrouwd met Adri en we hebben een dochter en een pleegzoon.
Inmiddels al weer ruim 33 jaar woonachtig in het Gelderse Wezep.
Ik heb jarenlang lesgegeven op diverse basisscholen en heb ondertussen mijn HBO-theologie gehaald. Ik heb verschillende kleine gemeentes mogen dienen o.a. de VEG Bantega.
Ik ga al vele jaren bij de Vrije Zendingsgemeente voor als gastspreker en vanaf 1 september 2023 als voorganger.
Op de donderdag en de vrijdag geef ik godsdienstles op openbare basisscholen op de Veluwe.
Ik zie ernaar uit om de VZG Beth-El in Steenwijk te mogen dienen.
In soms onrustige tijden is en blijft het Woord van de Levende God betrouwbaar.
God is Dezelfde, gisteren, heden en tot in eeuwigheid. Op Hem kun je aan.
Het is mijn verlangen om samen met anderen iets te laten zien van Gods immense liefde voor de hele wereld, maar ook voor mij persoonlijk.
Met elkaar een stukje optrekken totdat Jezus terugkomt en misschien al heel spoedig.
Mocht je over het bovenstaande met mij willen doorpraten, schroom niet om contact met mij op te nemen. Dit kan via e-mail: voorganger@vzgbethel.nl  of telefonisch : (038) 37 62 718 (evt. (06) 40 16 33 07)
Shalom vanuit Wezep.

Roelie Stevens-Schipper

Ik ben geboren en opgegroeid hierin Steenwijk. Getrouwd met Jan, moeder van twee dochters en oma van twee kleinkinderen.

Na jaren gewerkt te hebben als wijkziekenverzorgende heb ik op latere leeftijd de 4-jarige HBO-opleiding GPW gevolgd, tot Pastoraal werker met een aanvulling als Kerkelijk werker, waarna mijn werkzame leven zich voortzette in de kerk.

Van 2015 tot 2021 was ik voorganger van de dorpskerk Oldelamer-Nijetrijne, sinds oktober 2017 ben ik Pastoraal werker hier in de Vrije Zendingsgemeente. Vanaf 2021 ben ik eveneens Pastoraal werker voor de Ontmoetingskerk in Zuidwolde.

Ik voel me bevoorrecht om samen met mensen een stukje op te lopen op elkaars levensweg, en te ontdekken hoe het geloof in God meerwaarde en meer waarde kan geven aan ons leven. Mocht u hierover met mij willen doorpraten, dan nodig ik u van harte uit om een afspraak met mij te maken. Telefoon: (0521) 51 71 20, e-mail: pastoraat@vzgbethel.nl