Voorganger

Pastoraal werker

Harry de Raaf – voorganger 15 okt. 2017  t/m 31 jan. 2021


19
Ga dus op
weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, 20en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.’
(Matt 28: 18-20 NBV)

Met deze tekst roept onze HERE Jezus ons op, om onze medemens te vertellen van het wonder van Golgotha. De redding van ieder mens. Dit is mijn motivatie om mij in dienst te stellen voor het werk in Gods wijngaard. Wekelijks mag ik voorgaan in diverse kerken en sinds 2015 mag ik parttime voorganger zijn van de Baptistengemeente van Emmer-Compascuum. Verder heb ik ook het voorrecht om zendingswerk in Roemenië te mogen doen.

Harry de Raaf is parttime voorganger van onze gemeente geweest van
15 oktober 2017 tot en met 31 januari 2021.  Ook nu zal hij D.V. nog geregeld als gastspreker in onze gemeente voorgaan.

Roelie Stevens-Schipper

Geboren en opgegroeid in Steenwijk. Ik ben getrouwd met Jan, moeder van twee dochters (en schoonzoons) en oma van twee kleinkinderen.

Na jaren gewerkt te hebben als wijkziekenverzorgende heb ik op latere leeftijd de HBO opleiding GPW gevolgd, een opleiding tot Pastoraal werker met een aanvulling als Kerkelijk werker.
Naast mijn benoeming als pastoraal werker in de Vrije Zendingsgemeente per 1 oktober 2017, werk ik sinds 2015  als voorganger/pastor in de dorpen Oldelamer-Nijelamer en Oldetrijne (nabij Wolvega).

Ik hoop u en jou te ontmoeten om in persoonlijke gesprekken, tijdens kerkdiensten of activiteiten samen te ontdekken hoe het geloof in God meerwaarde en meer waarde kan geven aan ons leven. Mocht u hierover willen doorpraten nodig ik u van harte uit om een afspraak met mij te maken. Telefoon: (0521) 51 71 20, e-mail: pastoraat@vzgbethel.nl